Ferom Exe MM | Service tamplarie
12600
page,page-id-12600,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Service tamplarie

slide 6
Service termopane Cluj

Oferim servicii de service, reglaje si intertinere pentru tamplaria dumneavoastra din PVC sau Aluminiu.

Ferestrele de tamplarie pvc si aluminiu trebuiesc intretinute periodic iar noi avem echipa de profesionisti care realizeaza  reparatii termopane Cluj, reparatii tamplarie pvc sau Aluminiu la nivel profesionist, precum si reglaje termopane Cluj.

Pe langa serviciile de reparatii tamplarie oferim servicii de intretinere si reglaje de ferestre si usi din pvc sau aluminiu.

Feroneria ferestrelor se uzeaza in timp ducand la o etansare neconforma  sau o actionare dificila a lor. Feroneria trebuie curatata si gresata periodic, pentru a evita griparea. Pentru remedierea acestor probleme este necesara interventia pentru reglaje si intretinerea periodica prin ungerea garniturilor cu uleiuri speciale. Neuns cauciucul devine in timp rigid si nu mai izoleaza corespunzator iar apa si curentii de aer pot sa patrunda in incapere.

Pentru service si reparatii tamplarie pvc si aluminiu va stam la dispozitie cu o echipa de specialisti care vor remedia orice probleme aparuta la ferestrele sau usile dvs.

Contactati-ne pentru mai multe informatii: 0728-304501