Ferom Exe MM | Profile
12476
page,page-id-12476,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Profile

Fusion x64 TIFF File
Profile Schüco

Gama de profile contine profile obisnuite, profile cu un design special, precum si profile destinate constructiilor vechi cu ornamente fin profilate si contururi tesite – indicate atat pentru constructii noi cat si pentru renovari! Aluminiul poate fi modelat cu precizie si de aceea face posibila punerea in practica a dorintelor si cerintelor dumneavoastra: Executia precisa si produsele de marca ridica valoarea casei dumneavoastra!

Schüco ofera o diversitate a sistemului cu care se pot executa pana si cele mai inovative concepte din punct de vedere arhitectonic: de la pereti cortina din siruri orizontale de ferestre cu o optica perfecta pana la pereti cortina high-tech sinergetice trecand prin pereti cortina structurali.

Cu sistemele de profile de la Schüco se pot executa cei mai variati pereti cortina din aluminiu. Posibilitatile multiple din cadrul sistemelor ofera libertate de creatie pentru arhitecti si proiectanti.

De asemenea pot fi executate si solutii speciale pe baza sistemelor consacrate.

Characteristics

 1. Multitudine de elemente si modalitati de deschidere
 2. Diversitate coloristica
 3. Izolare termica
 4. Izolare fonica
 5. Protectie antiefractie
 6. Protectie antifoc
 7. Protectie antiglont
 8. Tehnica inovativa
 9. Siguranta agrementata
 10. Intretinere usoara
 11. Calitate datorita experientei

Profile Reynaers

CS 77 este un sistem de trei camere pentru ferestre si usi imbunatatit termic cu o combinatie optima de siguranta si confort.

Benzile de poliamida ramforsate cu fibra de sticla garanteaza niveluri ridicate de izolare termica.

Banda dubla de poliamida aflata intre toc si foaie si drenajul mic asigura etanseitate superioara la apa si vant.

Sistemul este disponibil intr-o varietate de forme estetice pentru a se potrivi tendintelor arhitecturale actuale, oferind in acelasi timp toate tipurile de deschideri pentru ferestre si usi.

In plus pentru sistemul Reynaers CS 77  in partea superioara a ferestrei sau a usii glisante poate fi integrat un sistem Ventalis. Acesta este un sistem inovator si controlabil cu unitati de auto-reglare a fluxului de aer care se deschid si se inchid automat atunci cand presiunea aerului creste sau scade, pastrand un flux de aer constant.

Sistemul Ventalis poate fi reglat in 5 pozitii diferite, permitand utilizatorilor sa regleze gradul de ventilare.

CW 50

Curtain Wall 50 este un sistem pentru pereti cortina, fatade si acoperis care ofera o libertate creativa nelimitata si transparenta maxima.

Gama larga de profile CW 50 satisface toate cerintele arhitecturii contemporane permitand folosirea diferitelor tipuri de sticla cum ar fi sticla tripla astfel incat acest sistem de profile poate fi utilizat pentru case pasive sau cladiri cu consum redus de energie.

Astfel, sistemului CW 50 ii pot fi integrate diferite tipuri de deschideri: ferestre cu deschidere paralela in exterior, ferestre cu deschidere spre exterior, ferestre oscilo-batante cu cercevea ascunsa, dar si deschidere in acoperis.

CW 50  include diferite variante tehnice oferind solutii atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul cladirii.

CS77-
Caracteristici CS 77

 1. Deschideri interioare si exterioare pentru ferestre si usi
 2. Latimi variabile
 3. Etanseitate ridicata la apa si vant
 4. Izolare termica ridicata
 5. Izolare fonica
 6. Rezistenta  antiefractie WK 2 și WK 3 ( ENV 1627 – ENV 1630 )
 7. Tehnica inovativa
 8. Siguranta agrementata
 9. Intretinere usoara
 10. varietate de culori interior/exterior

Caracteristici CW 50

 1. Variante multiple de deschideri
 2. Pretabil la interior si exterior
 3. Izolare termica ridicata
 4. Rezistenta la foc
 5. Izolare fonica
 6. Tehnica inovativa
 7. Siguranta agrementata
 8. Intretinere usoara

cortizo 70
Profile Cortizo

Sistemul Co 70 de ferestre cu balamale de 70 mm prezinta o izolare termica marita avand un coeficient de transfer termic al tocului de doar  0.8 W/m²K. Izolarea termica ridicata este datorata designului si imbinarii perfecte a profilelor de aluminiu, barilor de poliamida tubular de 35 mm, garniturilor de etanseitate E.P.D.M si spumei de poliolefina fixata perimetral  in canalul  de montare  al sticlei.

Sistemul ofera mai multe variante de design: foi drepte sau tesite, baghete drepte sau tesite precum si curbate. Sistemul permite realizarea unor suprafete vitrate mari cu utilizare de pachete de sticla de grosimi mari cu eficienta acustica si termica ridicata.

Caracteristici

 1. Multe tipuri de deschidere(interioara, exterioara)
 2. Dimensiuni variate
 3. Diversitate coloristica RAL, pestrit si texturat, imitatie lemn, etc.
 4. Izolare termica 0,8 (W/m²K)
 5. Izolare fonica: maxim vitrare 58 mm,  izolare acustica maxima Rw=46 dB
 6. Rezistenta la vant (EN 12210:2000): CLASA C5
 7. Etanseitate la apa (EN 12208:2000): CLASA E1500
 8. Permeabilitate la aer (EN 12207:2000): CLASA 4
 9. Tehnica inovativa
 10. Siguranta agrementata
 11. Intretinere usoara

Profile Rehau

Euro-Design 86 plus este un sistem economic pe adancime de 86 mm multicameral pentru a oferi o izolare termica eficienta.

Adancimea mare de constructie de 86 mm a ferestrelor ofera posibilitatea de a monta orice pachet de sticla izolator de pana la 3 foi.
Euro-Design 86 plus ofera nenumarate posibilitati arhitectonice putandu-se realize ferestre cu forme speciale (rotunde, trapez, triunghi, etc) unghiuri de 20° si raze exterioare de 5 mm pentru o optica eleganta, ferestre de culori variate datorita unei plaete coloristice largi,  cu garnituri deschis pentru profilele albe si garniturile negre pentru profilele color.

Recomandat pentru casele cu consum redus de energie si renovari cu eficienta energetica.

Capacitate mare de etanseitate la vant si ploaia in averse, datorita geometriei inteligente a profilelor si armarii cu otel.

Calitate inalta a materialelor si al constructiei, confirmata prin nenumarate teste de sarcina.

Latime vizibila de 115 mm pentru o iluminare optima.

Adancime mare a faltului de 66 mm pentru montarea de geam tripan.

Suprafete cu finisare High Definition: extrem de valoroase, netede in cel mai inalt grad si astfel usor de curatat, ecologic, reciclabil.

 

Sistemul Synego, cu o latime constructiva de 80 mm si un coeficient de transfer termic ce poate ajunge pana la o valoare de 0,94 W/mpK, este  prevazut cu garnituri coextrudate de ultima generatie, astfel incat sa fie conforme cu prevederile referitoare la etanseitate, incluse normativele europene.

Cele doua versiuni ale sistemului Synego (atat cel fara garnitura mediana, cat si modelul cu un al treilea plan de etansare) permit instalarea unui pachet vitrat termoizolant cu o latime de maximum 51 mm, baghetele de instalare a geamului fiind standard.

Dispunand de sapte camere de izolare pe profilul de toc si de sase pe cel de cercevea, Synego are o latime vizibila de 71 mm.

Suprafata elementelor din seria Synego este finisata in sistemul Rehau HDF (High Definition Finishing), ceea ce determina o rezistenta marita la actiunea factorilor agresivi de mediu, pe toata perioada de exploatare.

In ce priveste rezistenta antiefractie profilele au fost proiectate pentru a realiza tamplarie incadrata  in clasa RC3 (fosta WK3), indicele fonic are o valoare Rw,p de 47 dB (SSK 5) etanseitatea la apa, permeabilitatea la aer si rezistenta la incarcari din vant, prezinta incadrari in grupa 9A (conform prevederilor EN 12208), clasa 4 (EN 12207), respectiv C5/B5 (EN 12210).

rehau 86 plus
Caracteristici Euro 86 plus

 1. Multe tipuri de deschidere(interioara, exterioara)
 2. Dimensiuni variate
 3. Diversitate coloristica RAL, pestrit si texturat, imitatie lemn, etc.
 4. Izolare termica 0,8 (W/m²K)
 5. Izolare fonica: maxim vitrare 58 mm,  izolare acustica maxima Rw=46 dB
 6. Rezistenta la vant (EN 12210:2000): CLASA C5
 7. Etanseitate la apa (EN 12208:2000): CLASA E1500
 8. Permeabilitate la aer (EN 12207:2000): CLASA 4
 9. Tehnica inovativa
 10. Siguranta agrementata
 11. Intretinere usoara

Caracteristici Synego

 1. Multiple variante coloristice
 2. Rezistenta antiefractie clasa RC3
 3. Izolare termica ridicata 0,94 W/mpK
 4. Izolare fonica Rw 47 dB (SSK 5)
 5. Suprafata finisata HDF
 6. Etanseitatea la apa grupa 9A (conform prevederilor EN 12208)
 7. Permeabilitatea la aer clasa 4 (EN 12207)
 8. Rezistenta la incarcari din vant C5/B5 (EN 12210)
 9. Tehnica inovativa
 10. Siguranta agrementata
 11. Intretinere usoara